Disponbil la comanda

Nou

Briceag de buzunar CLICK N CUT, Cold Steel

164,95 lei(tva inclus)

Cuțitul Click-N-Cut are elemente care se bazează pe încuietoarea extrem de puternică, Tri-Ad, astfel încât este construit pentru treburi de tăiere obositoare. Este livrat complet cu trei lame interschimbabile.

Există o lamă Bowie, pentru înfigerea și jupuirea pielii, o lamă cu cârlig de intestine pentru pansarea pe teren și lama standard cu zimți pentru treburi generale. 

Lamele sunt de două ori mai groase decât majoritatea lamelelor de pe piață, astfel încât pot rezista la cele mai intense sarcini de tăiere, crestare, răzuire și crestare pe care vi le puteți imagina.

Schimbarea unei lame este ușoară. Mânerul are o eliberare cu bară de blocare, similară cu cea de la un cuțit pliabil. Atunci când bara de blocare este apăsată, lama alunecă ușor. Țineți apăsată bara de blocare și glisați o lamă nouă înăuntru, apoi eliberați bara de blocare, iar lama va face "clic" în poziție.

Click-N-Cut include o teacă de curea care va ține cuțitul cu una dintre lame instalată și are buzunare integrate pentru cele două lame suplimentare rămase. Lamele de schimb suplimentare sunt, de asemenea, disponibile pentru a fi achiziționate separat.

Noul model Hunter's are un mâner portocaliu aprins și este prevăzut cu trei lame concepute pentru nevoile unui vânător. 

Greutate: 56.70 gr
Grosime lama: 1.5 mm
Lungime lama:  6.35 cm
Otel lama: 420J2
Lungime pliat: 10.16 cm
Material maner: ABS
Lungime totala: 16.51 cm
Forma lamei: Multiple


Made in Taiwan!


Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Briceag de buzunar CLICK N CUT, Cold Steel

Briceag de buzunar CLICK N CUT, Cold Steel

Bricegele de buzunar Cold Steel au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de fiabile atunci când sunt folosite în condiții grele.
Cu încuietoarea Tri-Ad™, proiectată de Andrew Demko, cuțitele de buzunar Cold Steel au fost testate în comparație cu multe alte mecanisme de încuietoare și nici unul nu s-a putut apropia de rezistența și durabilitatea încuietoarei Tri-Ad™.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete