Disponibil la comanda

Nou

Minifreza de banc SHERLINE 2010-DRO

7 964,49 lei(tva inclus)

Freza Sherline 2010-DRO cu cele 8-directii de frezare a fost conceputa luand in calcul design-ul si functionalitatile unor freze de nivel industrial si anume a frezelor de tip Bridgeport.
Coloana de frezare a fost regandita pentru a oferii patru directii in plus de miscare suplimentare comparativ cu alte freze Sherline. O coloana de frezare modificata permite ca axa Z sa se incline cu pana la 90º iar riglele de masura gravate precis cu laser fac ca setarea unghiului sa fie facila.
Pe coloana rotativa exista de asemenea un inel de fixare ce blocheaza coloana in siguranta la unghiul dorit. In spatele coloanei o articulatie mecanica  permite apropierea sau indepartarea de operator a coloanei de axa Z avand si marcajele necesare pentru a stabili precis unghiul dorit.

In plus fata de miscarea laterala, noua coloana ofera un pivot central blocabil care permite berbecului miscari catre interior si exterior precum si laterale. Cursa Int/Ext este de  140mm iar miscarea pe laterala este marcata pe scala de pana la  90° in ambele directii.
Aceste patru miscari sunt in plus fata de axele standard ale frezei X, Y, Z  si de rotatia coloanei la 90º rezultand opt directii de miscare si inclinare iar asta plaseaza freza SHERLINE model 2000 intr-o clasa proprie
Este o freza complexa care incape pe un banc de lucru si poate fii depozitata pe un raft iar cand este folosita cu accesorii ca masa inclinabila si masa rotativa posibilitatile de prelucrare sunt limitate doar de marimea piesei si de imaginatia utilizatorului.

Baza frezei SHERLINE 2000 a fost extinsa cu 2" mai mult decat la modelul 5400/5410, marind astfel cursa axei Y la  7.0" (178mm). Acest lucru a fost facut pentru a adauga mecanismul de pivotare si pentru ca utilizatorul sa poata profita de avantajele marimii bratului. Ca si la frezele Sherline model 5400/5410 rotile de antrenare a axelor au resetare la ZERO.

Freza cu 8-directii are aceleasi marcaje cu laser pe baza si masa de frezare ca si seria 5400 si include in standard mandrina manuala Jacobs de 1/4" cu cheie iar distantierul nu mai este inclus pentru ca cursa marita a berbecului il face inutil.

Orice strung sau freza de banc Sherline poate fii comandata si cu cititor de axe (Digital Readour) instalat din fabrica. Instalare include roti de control speciale care au in componenta senzori electronici care inlocuiesc rotile de control standard. (Acestea nu sunt incluse cand optati pentru DRO)
Rotile de control pentru DRO sunt conectate la o cutie de control electronica cu afisaje care converteste si afiseaza cotele fiecarei axe.Un mare avantaj este faptul ca puteti reseta la ZERO doar prin apasarea unui buton indiferent unde va aflati pe axe.Si viteza axului principal este afisata cand motorul este pornit, desigur un avantaj cand prelucrati materiale diferite. Sistemul poate fii montat pe masinile in INCH sau METRIC. DRO-ul ca sistem a devenit foarte popular printre utilizatorii profesionisti pentru ca faciliteaza serios prelucrarile mecanice, facand  cu mult mai usoare calculele si numaratorile dimensionale si eliminand greselile.
Afisajul arata pozitia exacta in care va aflati pe axe in relatie cu punctul ZERO stabilit. In sistemul METRIC indica asta la o valoare de 0.01mm pe rotatie.
„Jocurile” frezei pot fii eliminate electronic prin masurarea valorii lor si introducerea acesteia in cutia de control iar cand rotile de control sunt miscate in sens invers rotatiei anterioare valoare „jocurilor” va fii scazuta automat.
Usurinta cu care distanta si directia pot fii masurate  cu acest sistem face ca placerea utilizarii masinilor dumnevoastra sa creasca substantial, nemaivorbind de eficienta, productivitate si alte avantaje care decurg.

 

Frezele Sherline sunt disponibile in patru variante si pot fii cumparate in versiunea METRIC sau INCH.  Masinile de frezat sunt echipate cu un motor de cuplu mare tip DC cu variator de turatie electronic 70-2800RPM in care este inclus un convertor pentu treceri de la 110 V la 220,  50-60 Hz.fara a pierde din valorile cuplului.
O setare secundara pentru cureaua de transmisie este disponibila asigurand cuplu mare la viteze de rotatie mici.

Printre caracteristicile care fac speciale aceste masini unelte enumeram:

-controlul mai bun a cuplului prin cureaua de transmisie
-dotarea cu rulmenti sigilati pentru o precizie mai buna
-baza solida din aluminiu oferta stabilitate si precizie
-capul de frezare rotativ  la 90 de grade ST/DR
-imensa gama de accesorii disponibila ce ofera nebanuita modularitate
-sunt produse in intregime in SUA

 

DATE TEHNICE

Cursa axa X (cu opritor)

220mm

Cursa axa Y

178mm

Cursa axa Z

137mm

Rotatie coloana

90º ST/DR

Pivotare coloana

90º INT/EXT

Oscilare coloana

90º ST/DR

Cursa coloana

140mm INT/EXT

Distanta max intre mandrina si masa de lucru

203 mm

Diametru gaura prin ax principal

10mm

Con mandrina

Morse 1

Gat freza

50mm

Inclinare cap freza

90 grade St/Dr

Viteze

2

Dimensiune masa frezare

70 x 330mm

MOTOR FREZA

Putere

500 W

Alimentare la

220 V (Monofazic)

Frecventa

50/60Hz

Turatie variabila electronic

70-2800 RPM (pana la 10.000 RPM optional)

AVANS MESE

Avans longitudinal/transversal

Manual in ambele directii

Masa cu doua sloturi T

70 x 330mm

Roti de ghidaj aluminiu

Marcate cu laser si cu gradatii de 0.01mm

DIMENSIUNI MASINA

Dimensiuni masina

527mm (inaltime) x 375mm (latime) x 298 mm (adancime)

Greutate neta

17.2 Kg

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Minifreza de banc SHERLINE 2010-DRO

Minifreza de banc SHERLINE 2010-DRO

Freza Sherline 2010-DRO cu cele 8-directii de frezare a fost conceputa luand in calcul design-ul si functionalitatile unor freze de nivel industrial si anume a frezelor de tip Bridgeport.

28 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete