Disponibil la comanda

Nou

Minifreza de banc SHERLINE 5100 DRO

6 159,59 lei(tva inclus)

Freza Sherline 5100 DRO Metric este ideala pentru utilizare in cercetare, invatamant, modelism, miniatura, ceasornicarie, bijuterie, prototipare rapida si alte domenii conexe.

Sherline 5100 Metric are incluse in standard urmatoarele: motor electric cu variator de turatie electronic, 500 W,  inbusuri reglaj,  roti antrenare axe din aluminiu marcate cu laser, manual de utilizare color (48 pagini)

Orice strung sau freza de banc Sherline poate fii comandata si cu cititor de axe (Digital Readour) instalat din fabrica. Instalarea include roti de control speciale care au in componenta senzori electronici ce inlocuiesc rotile de control standard. (Acestea nu sunt incluse cand optati pentru DRO)
Rotile de control pentru DRO sunt conectate la o cutie de control electronica cu afisaje care converteste si afiseaza cotele fiecarei axe.Un mare avantaj este faptul ca puteti reseta la ZERO doar prin apasarea unui buton indiferent unde va aflati pe axe.Si viteza axului principal este afisata cand motorul este pornit, desigur un avantaj cand prelucrati materiale diferite.Sistemul poate fii montat pe masinile in INCH sau METRIC. DRO-ul ca sistem a devenit foarte popular printre utilizatorii profesionisti pentru ca faciliteaza serios prelucrarile mecanice, facand  cu mult mai usoare calculele si numaratorile dimensionale si eliminand greselile.
Afisajul arata pozitia exacta in care va aflati pe axe in relatie cu punctul ZERO stabilit. In sistemul METRIC indica asta la o valoare de 0.01mm pe rotatie.
„Jocurile” frezei pot fii eliminate electronic prin masurarea valorii lor si introducerea acesteia in cutia de control iar cand rotile de control sunt miscate in sens invers rotatiei anterioare valoare „jocurilor” va fii scazuta automat.
Usurinta cu care distanta si directia pot fii masurate  cu acest sistem face ca placerea utilizarii masinilor dumnevoastra sa creasca substantial, nemaivorbind de eficienta, productivitate si alte avantaje care decurg.

Desi mici si aparent delicate sunt capabile sa prelucreze materiale diverse precum. lemn, neferoase, metale pretioase, otel, otel de scule, titan, fonta si chiar si superaliaje ca inconitul.

Frezele Sherline sunt disponibile in patru variante si pot fii cumparate in versiunea METRIC sau INCH.  Masinile de frezat sunt echipate cu un motor de cuplu mare tip DC cu variator de turatie electronic 70-2800RPM in care este inclus un convertor pentu treceri de la 110 V la 220,  50-60 Hz.fara a pierde din valorile cuplului.
O setare secundara pentru cureaua de transmisie este disponibila asigurand cuplu mare la viteze de rotatie mici.

Printre caracteristicile care fac speciale aceste masini unelte enumeram:

-controlul mai bun a cuplului prin cureaua de transmisie
-dotarea cu rulmenti sigilati pentru o precizie mai buna
-baza solida din aluminiu oferta stabilitate si precizie
-capul de frezare rotativ  la 90 de grade ST/DR
-imensa gama de accesorii disponibila ce ofera nebanuita modularitate
-sunt produse in intregime in SUA

DATE TEHNICE

Cursa axa X (cu opritor)

220mm

Cursa axa Y

76mm

Cursa axa Z

159

Distanta max intre mandrina si masa de lucru

203 mm

Diametru gaura prin ax principal

10mm

Con mandrina

Morse 1

Gat freza

50mm

Inclinare cap freza

90 grade St/Dr

Viteze

2

Dimensiune masa frezare

70 x 330mm

MOTOR FREZA

Putere

500 W

Alimentare la

220 V (Monofazic)

Frecventa

50/60Hz

Turatie variabila electronic

70-2800 RPM (pana la 10.000 RPM optional)

AVANS MASA

Avans longitudinal/transversal

Manual in ambele directii

Masa cu doua sloturi T

70 x 330mm

Roti de ghidaj aluminiu

Marcate cu laser si cu gradatii de 0.01mm

DIMENSIUNI MASINA

Dimensiuni masina

527mm (inaltime) x 375mm (latime) x 298 mm (adancime)

Greutate neta

15 Kg

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Minifreza de banc SHERLINE 5100 DRO

Minifreza de banc SHERLINE 5100 DRO

Freza Sherline 5100 DRO Metric este ideala pentru utilizare in cercetare, invatamant, modelism, miniatura, ceasornicarie, bijuterie, prototipare rapida si alte domenii conexe.

28 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete