1296

Disponibil la comanda

Nou

Bloc de ridicare pentru scule de taiere, pentru strung Sherline

324,87 lei(tva inclus)

Acest accesoriu nu înseamnă că vă puteți despărți de stocuri mari. Cu toate acestea, mulți oameni își lasă blocurile de înălțare în poziție atunci când efectuează operațiuni pe material cu diametru mic, iar acest accesoriu vă permite să utilizați unealta de debitare fără a îndepărta blocurile de înălțare. Se utilizează pe partea din spate a piesei, cu lama cu susul în jos, pentru a reduce "zdruncinarea". Baza foarte lată contribuie la stabilitate.

Utilizarea unei scule de debitare nu este recomandată pentru piesele cu un diametru mai mare de aproximativ 25mm; cu toate acestea, Sherline este conștientă de faptul că mulți clienți preferă să lase blocurile de înălțare la locul lor pe strung în permanență, chiar și atunci când prelucrează piese cu diametre mai mici. Pentru această situație, am produs, oarecum cu reticență, un bloc de înălțare care permite utilizarea suportului standard pentru scule de debitare (nu este inclus) prin montarea acestuia deasupra acestui bloc de înălțare. (Spunem "cu reticență" deoarece nu dorim să dăm de înțeles, prin faptul că oferim o modalitate de a debita materialul cu blocurile de înălțare în poziție, că aceasta este destinată utilizării pe material cu diametru mare. Nu este așa).

Blocul de înălțare este proiectat pentru a fi montat pe o fantă în T, ca în diagrama din imagine. Această orientare oferă mai multă rigiditate structurală blocului de înălțare și puncte de prindere care sunt în linie directă cu forțele, care se exercită asupra sculei de debitat atunci când aceasta este utilizată.

Lama este instalată în suportul sculei de debitat cu susul în jos, iar montantul și suportul sunt instalate pe partea din spate a piesei. Utilizarea unei scule de debitat cu susul în jos pe partea din spate oferă avantajul suplimentar de a face ca așchiile să cadă din tăietură cu ajutorul gravitației, permițând o mai bună îndepărtare a așchiilor. De asemenea, unii preferă să lase scula de debitat montată în spate, la loc ferit în spatele piesei în timpul altor operațiuni, păstrând-o la îndemână pentru operațiunile de debitare. Utilizarea acestui bloc de înălțare vă oferă în continuare opțiunea de a utiliza scula de debitare standard pe partea din față atunci când blocurile de înălțare nu sunt la locul lor.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Bloc de ridicare pentru scule de taiere, pentru strung Sherline

Bloc de ridicare pentru scule de taiere, pentru strung Sherline

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete