1295

Disponibil la comanda

Nou

Placa de inaltare a capului pentru 33cm Crosslide pentru strung Sherline

340,34 lei(tva inclus)

Am proiectat această placă de înălțare a capului la cererea câtorva dintre clienții noștri care au înlocuit crosslide-ul de 15cm cu crosslide-ul mai gros de 33cm. Cei mai mulți dintre acești clienți folosesc strungul nostru ca strung cu mandrină cu scule de bandă sau ca mașină de frezat după ce au adăugat o coloană de frezare verticală. Problema cu care se confruntau aceștia este că noi fabricăm doar două tije de scule mai scurte, astfel încât acestea să fie centrate cu axul atunci când se utilizează masa de 33cm în locul cursorului transversal de 15cm.

Înălțimea mesei de 33cm este de 22mm. Înălțimea acestui înălțător (P/N 12951) este de 7mm. Utilizând această placă de înălțare, capul este ridicat pentru a se potrivi cu grosimea suplimentară a mesei de 33cm. Prin urmare, toți stâlpii noștri de scule standard vor fi acum pe linia mediană cu capul de masă.

Rețineți că piulița din spate nu se va alinia cu piulița din față atunci când se utilizează acest distanțier. Prin urmare, nu veți putea să întoarceți piese între centre. În plus, unele dintre celelalte accesorii ale noastre, cum ar fi accesoriul de tăiere a filetelor, de asemenea, NU vor funcționa atunci când utilizați acest distanțier.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Placa de inaltare a capului pentru 33cm Crosslide pentru strung Sherline

Placa de inaltare a capului pentru 33cm Crosslide pentru strung Sherline

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete