Cutite / bricege COLD STEEL

Cold Steel este o companie dedicată fabricării celor mai puternice și mai ascuțite cuțite din lume. În ultimele trei decenii, Cold Steel a fost în fruntea numeroaselor inovații care au ajutat la definirea industriei cuțitelor. Realizările progresive, inclusiv introducerea mânerelor verificate din Kraton®, și stilurile de lame cu vârf tanto au tr...

Cold Steel este o companie dedicată fabricării celor mai puternice și mai ascuțite cuțite din lume. În ultimele trei decenii, Cold Steel a fost în fruntea numeroaselor inovații care au ajutat la definirea industriei cuțitelor. Realizările progresive, inclusiv introducerea mânerelor verificate din Kraton®, și stilurile de lame cu vârf tanto au trecut de la caracteristici curios de interesante la mărci de calitate și sofisticare în întreaga industrie. De asemenea, s-au deschis noi drumuri prin introducerea unor noi oțeluri unice pentru lame, cum ar fi San Mai III® și Tri-Ad™ Lock & Locking mechanism pentru cuțite pliante. Tri-Ad™ Lock, de exemplu, nu a fost niciodată egalat de niciunul dintre concurenții Cold Steel și nimic din ceea ce au produs până acum nu s-a dovedit a fi mai performant decât acesta.

Mai multe

Cutite / bricege COLD STEEL  Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Bricege COLD STEEL

  Bricegele Cold Steel au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de fiabile atunci când sunt folosite în condiții grele. Cu încuietoarea Tri-Ad™, proiectată de Andrew Demko, bricegele Cold Steel au fost testate în comparație cu multe alte mecanisme de încuietoare pliabile și niciunul nu s-a putut apropia de rezistența și durabilitatea încuietoarei Tri-Ad™. Bricegele Cold Steel sunt folosite deopotrivă de militari, unitățile speciale ale forțelor de ordine, personalul serviciilor de urgență, profesioniștii în autoapărare și arte marțiale.

 • Cutite cu lama fixa COLD STEEL

  Cuțitele fixe Cold Steel au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de fiabile atunci când sunt folosite în condiții grele. Atunci când achiziționați un cuțit fix de la Cold Steel, cumpărați mai mult decât "un cuțit", adăugați în arsenalul dvs. un instrument fiabil pentru utilizarea zilnică. Cuțitele noastre fixe sunt folosite deopotrivă de militari, unitățile speciale ale forțelor de ordine, personalul serviciilor de urgență, profesioniștii în autoapărare și arte marțiale.

 • Topoare & Tomahawk COLD STEEL

  Topoarele și tomahawk-urile Cold Steel au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de durabile. Atunci când achiziționați un topor sau o tomahawk de la Cold Steel, cumpărați mai mult decât "un topor", investiți într-o unealtă fiabilă pe care vă puteți baza că va fi acolo când aveți nevoie de ea.

 • Macete COLD STEEL

  Macetele Cold Steel au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de durabile. Fabricată din oțel cu conținut ridicat de carbon, cu un strat rezistent la rugină, cu siguranță veți găsi o utilizare pentru orice maceta din gama Cold Steel.

 • Cutite de aruncat COLD STEEL

  Cutite de aruncat COLD STEEL

 • Sabii COLD STEEL

  Săbiile artizanale Cold Steels au o reputație în întreaga lume pentru că sunt puternice, ascuțite și extrem de fiabile atunci când sunt folosite în condiții grele. Atunci când achiziționați o sabie de la Cold Steel, cumpărați mai mult decât "o sabie", investiți în frumusețea lucrată manual, împreună cu o reconstrucție detaliată și autentică a unei săbii dintr-o anumită perioadă de timp. Săbiile Cold Steel oferă un aspect și o senzație de eleganță, lucrate manual, pe care nu le puteți găsi nicăieri altundeva.

 • Bastoane COLD STEEL

  Bastoane COLD STEEL

 • Accesorii COLD STEEL

  Accesorii pentru cutite si bricege COLD STEEL

 • Crose si bate COLD STEEL

  Crose si bate COLD STEEL

 • Tir cu arcul COLD STEEL

  Tir cu arcul COLD STEEL

 • COLD STEEL pentru antrenori

  Duceți antrenamentul cu arme de arte marțiale pentru autoapărare la următorul nivel cu cele mai realiste replici de arme disponibile.  Emulați un atacator înarmat cu cuțitele și pistoalele noastre de antrenament. Aceste arme de antrenament de înaltă calitate oferă senzația unui cuțit sau pistol real și rezistă la cerințele antrenamentelor zilnice.

 • COLD STEEL pentru Outdoors

  Cutite, bricege, macete, topoare, sabii pentru Outdoors, COLD STEEL

Menu

Oferte speciale

Etichete