Disponibil la comanda

Nou

Carte, IAR 80 & IAR 81-Fuselaj, Sisteme & Echipament de Radu B.

89.25Lei(tva inclus)

I.A.R.80 & I.A.R.81 - Fuselaj, Sisteme si Echipament
De Radu Brinzan

Aceasta carte de 128 de pagini este plina de informatii fabuloase si este rezultatul multor ani de cercetare si informare, continand un numar mare de informatii  inca nepublicate.

In prima jumatate sunt descrise versiunile de  I.A.R.80 si  I.A.R.81 avand si desene complete la scara impreuna cu 90 de fotografii ale avionului in timpul utilizarii de catre Aviatia Romana.

A doua jumatate este cu descrierea fuselajului si a sistemelor cu ajutorul a 140 de fotografii tehnice si diagrame care detaliaza carlinga, motorul, trenul de aterizare, suprafetele de control, aripile, armamentul , instrumentele de zbor, etc.

Ultima sectiune a cartii contine  40 de diagrame color si fotografii color care explica pe larg versiunile de camuflaj, inscriptiile si sabloanele de intretinere.  

Carte contine si 56 de profile colorate.

Publicata de SAM Publications, Noiembrie 2011
128 Pagini, 210 x 297 mm
ISBN 978-1-906959-19-7

Recenzii

Nota 
2012-04-26

Buna ziua,

Am primit cartea. Multumesc si pentru revista Model ist trimisa.

Despre carte vreau sa va spun ca este realizata foarte bine. Sunt adunate si sintetizate informatiile care altfel nu se gasesc usor si grupajul este excelent. Desigur, ideal ar fi fost si un set de planuri dar acest lucru nu minimizeaza valoarea lucrarii.
Grafica este executata la un nivel foarte bun - culorile sunt aproximativ corecte dar este un lucru stiut de orice modelist ca diferentele de nuante sunt inevitabile.
Sunt incantat ca am gasit exact ce cautam. Unele elemente le aveam adunate din surse disparate, majoritatea din internet si cu o calitate slaba a graficii.
Felicitari autorului pentru munca depusa si dumneavoastra pentru ca o promovati.

Cu multumiri ,
Virgil

Scrieti o recenzie

Carte, IAR 80 & IAR 81-Fuselaj, Sisteme & Echipament de Radu B.

Carte, IAR 80 & IAR 81-Fuselaj, Sisteme & Echipament de Radu B.

I.A.R.80 & I.A.R.81 - Fuselaj, Sisteme si Echipament

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete