05J45.19

Disponibil pe comanda.

Nou

Lama secundara aparat fabricare dibluri mari lemn Veritas Tools.

85.00Lei(tva inclus)

Fabricarea de dibluri si tije de lemn a fost mereu dificila dar acum este disponibil acest produs pentru atelierele mici si nu numai.

Produsul Veritas® Dowel Maker permite realizarea de tije din lemn de la 1/4" la 1" in pasi de 1/16" si de pana la 4'' lungime (sau mai mari pentru diametrele mai mari) din orice specie de lemn doriti.
Sunt folosite doua lame, ambele din otel A2 de scule, una pentru degrosare si cealalta de finisaj si dimensionare finala.

Folositi cu precadere tije patrate pe care le introduceti intr-o tubulara potrivita si intrati cu tija in aparat. Urmand intructiuni simple, setati cele doua lame pentru dimensiunea dorita so porniti operatiunea.
Reglajul fin este necesar datorita tipurilor diferite de lemn.

Corpul masinii este din aluminiu turnat si anodizat, este gaurit pentru tije de 1".

Include reglaje micrometrice pentru lame si un sistem de reinstalare  corecta a lamelor dupa ce au fost reascutite.
Poate fi instalat pe banc cu suruburi, in menghina, sau ancorat prin gaura de 3/4" a unui banc de tamplarie cu un sistem disponibil optional.
Se livreaza cu impreuna cu lame, o tubulara de 1-1/8" cu adaptor si bucse de ghidaj de 1" si 15/16", o cheie si un imbus.

Fiecare atasament dimensional are inclus in livrare tubulara si doua bucse de ghidaj, marimea nominala si cea de 1/16" sub aceasta (cu exceptia celui de 1/4" care este prea mic pentru a putea face tije) Atasamentele sunt construite din aluminiu anodizat cu bucsele din otel. Aceiasi tubulara este folosita la ambele dimensiuni ale tijei de lemn.


Made in Canada.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Lama secundara aparat fabricare dibluri mari lemn Veritas Tools.

Lama secundara aparat fabricare dibluri mari lemn Veritas Tools.

Compatibile cu setul  de baza pentru fabricarea de dibluri si tije mari de lemn de la Veritas Tools.

25 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete