In stoc

Nou

2 Produse

771066, Adeziv UHU pt Metal 30g, modelism/hobby

15.99Lei(tva inclus)

  • Adeziv pentru metal foarte rapid, tixotropic (nu curge). Adera perfect pe suprafete netede si este indicat in mod special pentru lipiri verticale si pentru aplicari desupra capului. Pelicula de adeziv este elastica, preia tensiunea intre materiale, este rezistenta la apa, uleiuri, acizi diluati si solutii alcaline.

 

  • Aplicare: Suprafetele trebuie sa fie curate, fara praf, uscate si degresate. Adezivul se intinde pe ambele suprafete, apoi lasandu-se sa se usuce fara sa imbinati partile pentru aprox. 10 min.  Dupa aceea fixati partile si presati  ferm. Corectiile ulterioare nu mai sunt posibile.

 

  • Recomandat pentru metale si aliaje din metale (otel, aluminiu) in combinatie cu lemn, sticla, piele, cauciuc si plastic. Nu este indicat pentru polietilena, polipropilena, PVC moale si polistiren expandat.

 

  • Atentie: Forta si nu durata presiunii exercitate este determinanta pentru calitatea lipiturii!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

771066, Adeziv UHU pt Metal 30g, modelism/hobby

771066, Adeziv UHU pt Metal 30g, modelism/hobby

Adeziv pentru metal foarte rapid, tixotropic (nu curge). Adera perfect pe suprafete netede si este indicat in mod special pentru lipiri verticale si pentru aplicari desupra capului. Pelicula de adeziv este elastica, preia tensiunea intre materiale, este rezistenta la apa, uleiuri, acizi diluati si solutii alcaline.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

22 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Oferte speciale

Etichete

Producatori